söndag 20 februari 2011

Helgen

Det blev ändå en rätt så händelserik helg. Eller händelserik men vi har iaf hittat på en massa mys. Fast på kvällarna har vi haft det lungnt, skön o mys för oss själva. En HEL helg utan att man ska bort eller haft besök. Faktiskt himlans skönt o bara vara hemma o sitta i pyjamas o bara gotta sig.
I fredags slutade jag sent så efter jobbet åkte jag till stan för att köpa riktigt god mat på Liban-Deli såklart ( om ni inte ätit där, ÄT DÄR ) en libanesik resturang här i Jönköping. Det är såååå gott. Sen köpte jag en MASSA godis på bästa godis stället HEMMAKVÄLL i stan. Sen blev det massa godis o massa mys.
I lördags bjöds vi på middag av Andreas pappa på Mäster Gudmuns Källare. Har verkligen inte ätit där på hur länge som helst. Himlans gott va de. Man tackar o bugar alltid för lite bjudnings mat.
Sen efter goda maten fick Andreas slita lite. Han höll på för fullt i köket så vi snart kan lägga golvet. Det går framåt här hemma nu.
Medans han har slitit här hemma i helgen har vi trivits o lekt med Frida o Texas. Albin kännde sig nog som en stor kille. Han brottades för fullt med Texas. Sån har Albin inte varit innan. Han leker ju oftast med barn i samma ålder så han ville nog vara lite ball =)
Himla kul var det iaf o leka med dom. Blir inte så ofta nu när man börjat jobba. Så det är alltid kul o komma iväg.
O idag ( söndag ) har vi haft helt underbart väder här hemma. Så vi ville verkligenj gå ut. Så Andreas föreslog att vi skulle åka in till Vätterstranden ( de har en gångbana precis intill sjön Vättern , populärt gångstråk av oss Jönköpings bor ) isen har lagt sig nu så "landskapet" blir så himla fint. Det var så härligt att komma ut i det strålande vädret.
O nu är vi nyss hemkommna efter en fin kväll hos Wiggen o Malin. Bjöds på så god mat o lite godis me. Jaja, de är söndag men de är ju gott =)
Ja, det blev en fullspäckad helg trotts allt. Därför skönt med slappa o ensama kvällar. Bara för mig o Älskling. Nu blir det soffan ännu en kväll.



På återseende <3










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lägg till en kommentar om ni vill ! Alltid roligt att få läsa.