söndag 6 februari 2011

Särö Spa

Vilken underbar underbar helg vi haft. Verkligen en toppen helg. Super härlig o riktigt avkopplande har det varit. Mys är också bara förnamnet på helgen.
Vi började med att shoppa lite i Kungsbacka som ligger bara 15 min från Särö. Vi hittade en massa roligt. Både till oss o Albin.
Sen när det var dags för incheckningen var vi framme med massa tid bara för oss.
Särö hus ( som stället heter ) är ett jätte fint hotell som är inrett lite i marockans stil. Stor pelare mycket kronor o rött o brunt. Super fint på ett sådan ställe.
Vi fick ett jätte fint rum med havs utsikt. De hade en så super gullig tapet i rummet som jag skulle vilja ha. Attans att jag glömde ta kort på de. Tänkte ju på de länge.
Efter att vi landat i rummet var det dags att gå ner o njjuuuutta i spa avdelningen. Jätte fint. I duschrummet hade de massa scrub o ansiktsmasker o krämer , massa så man blev fräcsh. Allt luktade verkligen ljuvligt.
Sen var det bara att doppa oss i den 37 grader varma poolen. Den var verkligen riktigt varm o härlig att flyta omkring i. Man kunde simma ut till ett snäckskal som var ute.
De hade små "ägg" som var ångbastu som vi testade. Var himla skönt. Då blir man ren o fin. De hade också jucuzzi badkar som man fyllde själv o sen la man i en massa goda saker som luktade super gott.
Självklart solade vi oss både i igår ( lördags ) o idag ( söndag ). Så nu känner man sig dubbel fräsch.
Vi hann med 2 timmar spa idag me o det va riktigt härligt.
Igår på kvällen var det sen dags för 3 rätters middag. Innan middagen fick man sitta i loungen o få en välkomnsdrink o ta en massa goda Tapas.
Middagen var super god allt var så lyckat.
Självklart är hotellfrukost nåt av det godaste som finns. Likaså denna =)
Detta är verkligen något som jag kommer göra om både med vänner o Andreas igen. Verkligen helt underbart.
Detta stället är något som jag kan rekommendera till alla.




På återseende <3






1 kommentar:

Lägg till en kommentar om ni vill ! Alltid roligt att få läsa.