lördag 25 december 2010

Afton

Gårdagens julfirande var så mysigt o juligt.
Dagen började hos mina föräldrar där vi delade ut alla våra julklappar till varandra. Blir så himlans mycket julklappar på nästa ställe annars.
Tomten kom till oss så snällt i all julstress o delade ut våra julklappar. Tomten han komma hela 3 gånger till oss igår. På alla ställen hann han komma o dela ut de fina julkapparna.
Sen gick vi bort till Farbror Magnus för att fira jul med min släkt. Jätte mysigt. De har de så fint o julfint så det blir extra juligt när man kom dit.
Det blev en massa glögg, julmat, julklappar, godis, Kalle Anka så klart. Fats denna gång tittade jag faktikst inte alls mycket. Det är ju inte speciellt roligt att igentligen titta på samma programm varje år i 20 år. Men lite måste man ändå titta.
Albin fick en massa julklappar som hanblev mycket glad över. Gud va julklappar man får hem när man har barn. Helt galet. Man behöver ju inte köpa några leksaker på länge.
På kvällen beger vi oss som vanligt till Andreas familj. Där blir det god julgröt ist för mat. O de är gott för man vill verkligen inte ha julmat mer än 1-2 ggr.
O där fick han verkligen en massa julklappar. Han är det ändå barnet på den sidan så han blir riktigt bortskämd.
Han lekte med nästan allt han fick. O idag har han lekt med det mesta. Han älskar sina nya leksaker. Blir att rensa lite i lekrummet nu. Så alla hans nya får plats.

Idag blir det ännu mera firande. Men av annat slag.
Man farmor fyller 70 år så det blir storkalas idag. Pjjjuu !!
O imorgon blir det "JULAFTON" hos min mormor o morfar. Tur att man bara flaxar runt så här en gång om året. Men ändå är det lite mysigt. Man ska vara glad att man har så mycket släkt o vänner.
Ha en fortsatt bra juldag alla.


På återseende <3








1 kommentar:

  1. God Jul i efterskott vännen! Visst är det stressigt nu i juletider med alla paket och alla man ska träffa m.m, men som sagt, tur att det bara är jul en gång om året! Fast det är ju mysigt också! Och att det blir många paket när man har barn det har vi också fått upptäcka denna julen! :) trevlig fortsättning och Gott Nytt År! :) kramar johanna

    SvaraRadera

Lägg till en kommentar om ni vill ! Alltid roligt att få läsa.