onsdag 15 september 2010

Äntligen

Vi är nyss hemkommna från Öppna förskolan. Idag var det verkligen en massa folk. De va vi "vanliga" med våra 5 barn o sen var det en massa små bebisar denna gången med som hade hittat dit. De stora barnen lekte för fullt medans de små satt i barnpoolerna o trivdes. De blir verkligen uppdelat när man har barn i olika åldrar. Fast det kan nog också vara så att alla vi som har stor barn känner ju varandra.
Innan öppna förskolan åkte familjen ut för ett sista förök att hitta skogens guld.
O gissa vad vi hittade.!
En MASSA MASSA fina o stor kantareller. Skön va roligt de var o se när det bara lös gult lite överallt. Då va de verkligen skit kul o plocka. Jag har aldrig tyckt de varit speciellt roligt att plocka svamp men idag när man väl hittar dom väntar man bara tills nästa gång man går ut o letar mer. Nu vet vi ju vårat lilla guld ställe.
Jag kan lova att jag INTE kommer skvallra vart de ligger =) Nyfikna ?!
De blev verkligen oväder precis när vi satte oss i bilen. Men det fina inget dåligt väder bara dåliga kläder. Så var bara att bege sig ut. De regnade en massa men de slutade till slut. Efter regn kommer solsken. O de gjorde de.
Nu ska jag ta o rensa all svam ( inte lika kul dock ) men de måste ju göras.
Vi fick nog ihop 3-4 liter svamo tror jag nog. Om inte mer.
Ikväll blir det att åka till Sofie för lite sminkparty. Inte Mary Kay denna gången nu är det något annat. Undra va de kan vara för smink. Lite spännande faktikst.
Kvällen blir trevlig med brudar iaf.

På återseende <3






Albin redo för skogen med sin dress ! Skogsmulle !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lägg till en kommentar om ni vill ! Alltid roligt att få läsa.