måndag 20 september 2010

Föräldraträff

Idag var vi på den sista föräldraträffen. Kom precis hem efter lite info o bus.
Vi fikade som vanligt o pratade om något som intresserar småbarns föräldrar.
Det pratades om relationer denna sista gång. Det är så kul o höra att de flesta paren har det verkligen så lika hemma. Man känner verkligen igen varandra i andras relationer. Skönt o veta att alla har de rätt så lika med dittan o dattan.
Man är liksom inte ensam om att vara ett tjött-monster. =)
Vi var hos Andreas pappa o gick en lerig o bajsig promenad i Tenhult. Med bajsig kan jag säga de att jag menar att vi gick i en stor o väldigt bajsig ko hage. Svea som vi hade med oss var ett bajs monster på vägen hem. Självklart skulle hon rulla sig i kobajset. Mmmm, de luktade mumma i bilen. NOT !
Vi passade på att svänga förbi nyöppnade Burger King på vägen hem. De var våran premiär måltid. De va gott, men de e på något sett godare att äta när man vet att man inte kan äta de. Som när man är i Ullared då äter man ju alltid Buger King o de är enda gången man kan. Då är de gott. Man äter iof inte alls för ofta hamburgare o sånt så gott va de iaf.
Så nu blir det att skaka rumpa ordentligt efter den dära måltiden. För snart är det dag att ZUMBA nere på gymmet. Ojojoj va jag ska skaka idag. De måste jag ju.

På återseende <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lägg till en kommentar om ni vill ! Alltid roligt att få läsa.