tisdag 13 juli 2010

Underbar dag

Igår började dagen kl 7 på morgonen så vi skulle komma iväg i tid på min överrasknings förlovnings present från min Älskling Andreas.
Vi släptte av Albin hos hans Farmor o åkte.
Jag visste inte alls vart vi skulle. Ingen aning hade jag heller. Men vi körde iaf åt Göteborg. Men han satt o sa att Oo, nu ska vi åka långt. Så jag trodde inte vi skulle hamna i Göteborg. Men fina Göteborg blev de.
Dagen började med en underbar mysig frukost på Gunnebo Slott. Ett jätte mysigt o super fint ställe i som ligger i de fina delarna i Mölndal. De var verkligen så fint. Vi hade inte en aning att de fanns ett så fint slott i Götet. Men de gjorde de.
En familj vid namn HALL byggde slottet som ett sommarställe på 1600- talet. O den sista som bodde där var en kvinna vid namn Christina Hall år 1862 var de den sista som bodde där.
Tänk att få vara så rik att kunna ha ett slott som sommar ställe. JA TACK !
Men efter den fina frukosten bar det av in till stället vi skulle till.Jag hade fortfarande ingen aning vad Älskling hade planerat. Efter lite virr i stan hittade vi dit vi skulle.
Saltholmen . Frn Saltholmen tog vi oss ut till Göteborgs skärgård. Vi åkte till ön Aspö. En super super super mysig liten ö ute i skärgården. Vi la oss på klipporna o solade o vi tom badade 2 ggr. Andreas hade packat med sig en picknick korg. De va vindruvor , juice, godis, o massa annat gott. Helt perfekt ställe för att ha en picknick på.
Innan färjan skulle gå tillbaka till Saltholmen igen gick vi runt lite i byn på Aspö.
Tänk att få bo så som dom gör. Vilken idyll. Jätte fina stor moderna hus, O gammla hederliga gammla skärgårds hus. Aaaa, de va så fint. En liten affär med allt som behövs. A vi blev så avis. O de som bor där de flesta bor ju där året om. Åååå, vill me bo så nu.
Vid 16 tiden var vi tillbax vid bilen o skulle till nästa destination som var Liseberg. Å där skulle vi gå på Lotta på Liseberg .
Jag som älskar allsång så visste Andreas att han valt rätt.
Vi va där vid 17 tiden så vi gick runt o spelade lite. Men vi vann f*n INGENTING. Så där var de 100 lapparna åt skogen. Jo , en liten liten lila gossedjur till Albin blev de. Men va gjorde de vi hade kul iaf.
Sen vid 19 tiden gick vi till scenen. Vi hittade kanon platser. 2 rader från scen. Såg hur bra som helst.
Jag kan ju säga att Lotta på Liseberg är ju så mycket bättre en Allsång på Skansen. Den som känner mig vet att jag ÄLSKAR Skansen , men detta va så mycket bättre. Å jag har varit på Skansen me. Lotta är ju en sköning hon. Nä, de va så lyckat.
Hela dagen va helt underbar. Att jag är lycklig med den man jag har. Han gör mig så lycklig.
Jag älskar dig, Andreas <3 Du är mitt o Albins liv.
Nu ska jag åka för att hämta Albin hos sin famor. Sen ska vi nog bada lite. De e ju döööö varmt idag me.

På återseende <3





3 kommentarer:

  1. åh fy vad härligt! jag är SÅ avundsjuk!
    vilken man du har therese!
    /Emilia

    SvaraRadera
  2. hihi !!! JA VET !!! Visst kan ham min man. De va verkligen helt underbart igår. Vikken dag. Den ön vi var på måste vi åka till. =)
    Sånt här sk man skön göra oftare. Mys mys mys !
    Så kul att du kommenterar. Då blir jag glad. =)
    // Puss

    SvaraRadera
  3. Vilken romantisk karl du har :) du tror inte han kan smitta av lite till min :P

    Håll hårt i honom :)

    SvaraRadera

Lägg till en kommentar om ni vill ! Alltid roligt att få läsa.