fredag 10 juni 2011

Barnsäng

Nu rä Albin en rikitgt stor kille.
Han fick idag sin nya stora säng. En junior säng. Han var dö stolt när vi satte ihop den i hans rum. Hjälpte pappa Andreas för fulla muggar med egen skruvmejsel o allt. Sötnos !!
Han skulle göra precis som Andreas gjorde med skruv o allt.
O va stolt han var i affären. Han hjälpte till o köra vagnen.
Men nu när han skulle gå o nanna så var det inte lika roligt. Spännande men åndå lite läskigt tror jag han tyckte. O det förstår man ju. Han är ju liten i den stora sängen.
Det gick ändå över förväntan att lägga han tycker jag. Jag hade förväntat mig stortjut o klättra upp o ner i flera timmar. Men det tog oss bara 1 timme o söva han idag.
Tyvärr fick vi båda hjälpas åt o lägga han. Han ropade på både mamma o pappa.
Det är ju så svårt hur man ska göra. Man vill ju inte skrämma han i nya sängen. Man vill att han ska känna sig så trygg som möjligt, o de gör han ju med oss båda. Sen framöver om några dagar får han nöja sig med en av oss. Men i börjam tar vi en liten mjukstart.
Har ni några ideér ?! Hur gjorde ni när ni bytte säng ?!
Vore super glad av tips.

Det kommer bli så spännande hur natten kommer bli. Hur bra/dåligt han kommer söva inatt.
Nu håller vi tummarna för en underbar ny sovrutin iaf =) Hoppas på en bra natt !




På återseende <3








2 kommentarer:

  1. vi läste en bok och sen hade dom en myslampa med svagt ljus och pratar med dom innan att nu ska ni sova i eran stora säng som stora barn gör.... och funkar inte det så ligg eller sitt brevid i sängen =)

    SvaraRadera
  2. Ja, myslampa är ju en bra ide. Har en liten svag på. Vi satt bredvid båda två nu igår. Gick rätt så ok. Men det är svårt hur man ska göra.
    tack för tipset !!
    // Therese

    SvaraRadera

Lägg till en kommentar om ni vill ! Alltid roligt att få läsa.