onsdag 11 augusti 2010

Fotografering

Det blev att åka till JP idag för att fotografera Albins inför sin 1 års dag.
O att våran lilla "bebis" snart är 1 år. Jag kan inte förstå att tiden har gått så himla fort. De känndes verkligen som att han nyss föddes o nu är han 1 år om 3 veckor.
Våran Älskade Albin !
Man förstår verkligen hur mycket man verkligen kan älska en människa när man fått barn. Det går inte förklara. Han är ALLT för oss. =)
Han blev så fin på kortet. Gör en konstig min med munnen som han ofta gör ,så de blir bara gulligt. Han kommer vara sötast i tidningen på sin dag. O Wilton me så klart. De är ju födda på samma dag. Så titta i JP den 31 augusti så ser ni 2 söta killar.
Annars efter en tidig morgon blev det fullt upp idag. Tur va de för Albin var inte rolig att ha själv. Så Petra kom vid 11 tiden o lekte med oss. Så gjorde vi en mumsig blåbärs paj av några av mina blåbär. Den va verkligen god.
Albin "ringde" kompisen Liam så de lekte lite. Mamma Becca o pappa Fidde kom me så klart.
Så fort alla gick blev Albin ledsen. Jag säger ju att man blir tjurig o trött om man vaknar 4 på morgonen. Hoppas han lärt sig de nu.
Nu sover han som en prins iaf. O han är alltid en prins. Ändå att han vill stiga upp kl 4.


På återseende <3







2 kommentarer:

  1. åh vad söt han är i sin outfit!
    vi ska hålla ögonen öppna i Jp för det vill vi inte missa :)

    /E & M

    SvaraRadera
  2. Visst va han =() Älskar de tighta byxorna han fått ärva av sin kusin. De blir att använda mer. Synd bara att de är så tighta att de är svåra o krypa i. =) Men då kankse han vill gå istället tänkte vi. Stackarn !!
    Hörs vid snart.
    // Kram

    SvaraRadera

Lägg till en kommentar om ni vill ! Alltid roligt att få läsa.