torsdag 20 maj 2010

Pannkaka


Testade detta receptet på pannkaka med kesella "sylt". Smeten är ju den samma men om man vill vara lite nyttigare o skippa sylten va detta faktikst ett fungerande alternativ.
Speciellt om man tycker om smaken o konsistensen av kesella. Det var faktiskt mer mättande en att bara ha sylt eller socker.
En "röra" att rekommendera. Jag la i både blåbär o hallon i min. Funkade också riktigt bra.

Du behöver:

1 dl vetemjöl

2 dl mjölk

1 ägg

salt

1 msk margarin

250 gram kesella 10%

0,75 dl florsocker

4 dl blåbär (färska eller frysta)


Har varit duktig nu på ef o städat rent golvet på altanen. Så nu kan man gå där utan att bli super smutsig om fötterna.
De är verkligen varmt idag. Säkert 24 grader. Så de e så skönt att få hänga ut sin tvätt, äntligen.
Hoppas på samma väder nu framöver.

På återseende <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lägg till en kommentar om ni vill ! Alltid roligt att få läsa.