![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgGRlyHW-QNP7Tkg5IKnYp_767b8su1XZz74jNf_rb_-mt6aTaB-GIc7j0L_V5azLaz4JVYbWOlQ_WreqzqRaTYBvNpGIE0t1RF6_2MHhjufc6fzEtVDxmmKYRz0wdewhyphenhyphenx8gYsKPr1TP7F/s200/pannkakabild.jpg)
Testade detta receptet på pannkaka med kesella "sylt". Smeten är ju den samma men om man vill vara lite nyttigare o skippa sylten va detta faktikst ett fungerande alternativ.
Speciellt om man tycker om smaken o konsistensen av kesella. Det var faktiskt mer mättande en att bara ha sylt eller socker.
En "röra" att rekommendera. Jag la i både blåbär o hallon i min. Funkade också riktigt bra.
Du behöver:
1 dl vetemjöl
2 dl mjölk
1 ägg
salt
1 msk margarin
250 gram kesella 10%
0,75 dl florsocker
4 dl blåbär (färska eller frysta)
Har varit duktig nu på ef o städat rent golvet på altanen. Så nu kan man gå där utan att bli super smutsig om fötterna.
De är verkligen varmt idag. Säkert 24 grader. Så de e så skönt att få hänga ut sin tvätt, äntligen.
Hoppas på samma väder nu framöver.
På återseende <3
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Lägg till en kommentar om ni vill ! Alltid roligt att få läsa.