måndag 15 november 2010

Panel !!!

Ni kan inte förstå i vilket kaos vi just nu lever i. Ojojoj !!!
Som sagt så håller vi ( Andreas ) på för fullt med våran hall.
Andreas o hans bror kom precis hem med all panel som vi beställt som vi ska ha på väggarna. Det var inte lite panel heller. 5 meter långa bräder o hela 300 meter panel som just nu tar över hela vårat kök i stort sett.
Som ni ser är det MASSA panel. Vi måste nämligen ha panelen INNE i huset för det måsta härda sig i sin miljö i 1 vecka. Smidigt !
Nu har han lagt gips så han kan lägga värme golvet o flytspacka imorgon ( förhoppningsvis ) så det är stökigt stökigt stökigt. Men det får man leva me. Det ska ju snart bli fint.
Vi ska klinka o ha värme golv precis framför dörren o en bit till. Sen ska vi lägga vanligt ek golv resten av hallen o byta golvet i köket o ända bort till lekrummet. Tror det kommer bli super fint. Ljusare än vad det är nu med det mörka golvet.
Sen ska sätta panel hela hallen ända upp i hela trappan , förutom där vi nu har en tapet. Där ska vi sätta en annan tapet.
Det är massa massa att göra men GUUUUDDAS så fint det kommer bli.
Jag kan ju säga att det är inte lika lätt att göra om när man har småbarn. Hallen är ju husets centrum o där man går HELA tiden. Det är inte smidigt med en Albin hemma.
Kan jag få bo hos någon på dagarna i 1 vecka ?
Här går det knappt att röra sig längre. Stackars Albin.
Men detta ska gå galant iaf.


På återseende <3



4 kommentarer:

  1. meen shit de va inte lite =) stackars dig och Albin ja ja de e väl lite synd om min bror me då men han jobbar ju iallafall och slipper hoppa över panelen åtminstone 9 timmar om dagen. Kramizar Tessan.

    SvaraRadera
  2. kom och bo hos mig en vecka! snälla !! kramar!

    SvaraRadera
  3. HAha fy fan! Jag skulle bli GALEN! /Emilia

    SvaraRadera
  4. Ni får komma hit o busa hela dagarna! Tänk va skoj o va mkt kaffe vi hinner dricka! ;)
    //Lisette

    SvaraRadera

Lägg till en kommentar om ni vill ! Alltid roligt att få läsa.